fbpx

Over ons

Alternatief voor de lage spaarrente

Geen beursrisico

Vast rendement

Heldere proposities

Historie Goldfinch

Met in totaal ruim een halve eeuw ervaring in de financiële dienstverlening mogen we als management van Goldfinch International zeggen dat we het klappen van de zweep kennen. Menig bubbel hebben we zien komen. En ook weer gaan. Trends en gektes met alle bijbehorende uitwassen trokken aan ons voorbij. Uiteindelijk was de eind-uitkomst telkens identiek; het grote publiek was de pineut en het slimme geld was al weer uit de markt teruggetrokken.

Met in ons verenigd de 3 disciplines relatiebeheer, vermogensbeheer en commercie meenden we in 2013 de optimale combinatie te hebben voor het op een juiste wijze bedienen van een veeleisende, maar dankbare cliëntengroep. Als we expertise missen dan huren we deze in. Wij kunnen deze groep van klanten rendementen bieden die uittorenen boven de spaarrentes terwijl we tegelijk de risico’s zoveel als mogelijk in de hand weten te houden. Dit laatste doen wij door te bedingen dat we bij de ondernemer ‘op de boot’ aanwezig blijven zolang de lening niet volledig is terugbetaald, vaak door een vereiste toestemming voorafgaand aan overboekingen, maar ook vaak door middels een fysieke aanwezigheid en formele positie actief mee te sturen richting de haven.

We zijn dan ook trots te kunnen meedelen dat onze proposities alle doen wat er is afgesproken; rente en aflossingen betalen. Natuurlijk biedt dit geen garantie voor de verre toekomst, maar we zijn overtuigd van de juistheid van onze aanpak. Zolang rentes laag zijn en de beurskoersen onzeker, vormt onze dienstverlening een prettige aanvulling op iedere beleggingsportefeuille.

Directeur Gert-Jan Geels

Lange termijn relaties

w

Persoonlijk

Betrokken

Neem contact op

Heeft u een vraag, opmerking of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn? Neem contact met ons op via het contactformulier en wij komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Goldfinch International B.V.

Praamgracht 11
3743 AC Baarn

Bel ons

035 - 203 19 29

Email ons

Ik wil een afspraak plannen

Ik wil teruggebeld worden