fbpx

VOIP Telefonie

Alternatief voor de lage spaarrente

Geen beursrisico

Vast rendement

Heldere proposities

7,2% rendement

VOIP Telefonie

7,2% per jaar

Looptijd van 1 jaar

Uitkering per kwartaal

Deelname vanaf €25.000,-

Lees meer

VOIP Telefonie

Na in de periode 2014-2018 de werkkapitaal financiering voor Upco International, een wereldwijd werkende trader in VOIP belminuten en data, te hebben verzorgd, is Goldfinch International recent een nieuwe opdracht gegund door deze onderneming;
Zoals in zoveel branches geldt ook in de wereld van telecom ‘eten of gegeten worden’. Doordat veel ondernemingen kampen met opvolgingsproblematiek en/of staan voor aanzienlijke investeringen in hard- en software, doen zich momenteel diverse kansen voor op overnamegebied. Vaak worden deze telecomondernemingen geleid door directeur-eigenaren die veelal reeds 20 jaar of langer meelopen en door de snelle veranderingen in de branche het tempo niet meer kunnen bijbenen.

Andrea Pagani en zijn team voeren momenteel gesprekken met meerdere partijen waarmee vaak reeds wordt samengewerkt. Doel is om met enkele van deze ondernemingen de band zodanig te versterken dat in de loop van 2019 een overname van de activiteiten (een activa-transactie) of van het gehele bedrijf (bedrijfsovername) kan worden aangekondigd.

Omdat zoals gesteld, de markt bestaat uit jagers en prooien, is het voor Upco van belang slagvaardig te kunnen zijn op het moment dat zich kansen voordoen. Als na een akkoord, de financiering nog dient te worden opgetuigd, kan de kans verkeken zijn. Om deze reden stelt Goldfinch International zich ten doel om tegen het einde van het eerste kwartaal van 2019 een bedrag van $1.500.000 te hebben bijeengebracht dat zal dienen als overname-kas. Hiermee kunnen 2 kleinere of 1 grotere overname worden gedaan.

Goldfinch zelf zal dienen als wederpartij voor de geldverstrekkers. Dit betekent dus een Nederlandse tegenrekening voor de leningverstrekkers. We bieden een rente van 7,2% op jaarbasis (uit te keren per kwartaal) en een minimale looptijd van 1 volledig jaar. Daarna wordt de lening stilzwijgend per kwartaal verlengd totdat een van beide partijen deze wenst te beëindigen. Dat kan per kwartaal.

Lange termijn relaties

w

Persoonlijk

Betrokken

Neem contact op

Heeft u een vraag, opmerking of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn? Neem contact met ons op via het contactformulier en wij komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Goldfinch International B.V.

Praamgracht 11
3743 AC Baarn

Bel ons

035 - 203 19 29

Email ons

Ik wil een afspraak plannen

Ik wil teruggebeld worden