fbpx

Online

Alternatief voor de lage spaarrente

Geen beursrisico

Vast rendement

Heldere proposities

7,5% rendement

Online

7,5% per jaar

Looptijd van 2 jaar

Uitkering per kwartaal

Deelname vanaf €25.000,-

Lees meer

Online

Momenteel acquireren we voor Roi Investors Online BV. Hierop betaalt Online Fabriek BV 7,5% rente, uit te keren per kwartaal. De looptijd van de leningen is 2 jaar. De Online Fabriek biedt webdevelopment en search engine optimalization (s.e.o.) aan. Doelgroep is de lokale loodgieter, de hovenier, klusbedrijf en dergelijke. Ze hebben een sales unit dat maandelijks contracten sluit bij het MKB. De MKB-er betaalt bijvoorbeeld 24 maanden lang een vast bedrag per maand en krijgt hiervoor in ruil een betere vindbaarheid op het internet plus een ‘gloednieuwe’ website die voldoet aan alle voorwaarden die de zoekmachines, zoals Google, vandaag de dag stellen.

ROI Investors koopt de maandelijkse productie van de Online Fabriek en betaalt hiervoor 70% van de totale contractwaarde in een keer. Hierdoor kan de Online Fabriek blijven groeien en investeren in sales-inspanningen en komt het risico van inning van de gelden bij ROI Investors te liggen. Klanten kunnen tussentijds opzeggen maar moeten dan een opzegvergoeding betalen. Het risico op wanbetaling neemt af naarmate het beter gaat met de Nederlandse economie. Zelfs als er 10 x meer bedrijven failliet gaan dan in 2014, dan nog komt onze rentebetaling niet in gevaar. Concreet betaalt ROI Investors 70% voor iets wat in 24 maanden tijd 100% waard wordt. Ruim één derde deel van de marge wordt benut voor het betalen van rente aan leningverstrekkers zoals bijvoorbeeld aan jou. Vanzelfsprekend is er verpanding van de portefeuille gedurende de periode dat de lening nog niet is terugbetaald. Ongeveer 5% gaat op aan kosten voor boekhouding, overhead en dergelijke. De overblijvende 15% is netto-marge voor ROI Investors BV.

Lange termijn relaties

w

Persoonlijk

Betrokken

Neem contact op

Heeft u een vraag, opmerking of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn? Neem contact met ons op via het contactformulier en wij komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Goldfinch International B.V.

Praamgracht 11
3743 AC Baarn

Bel ons

035 - 203 19 29

Email ons

Ik wil een afspraak plannen

Ik wil teruggebeld worden